menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Lelystad weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Lelystad

Een kundige Payroll uit Lelystad helpt u graag verder.

Groeien in werknemers zonder risico: Payroll Lelystad

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw bedrijf. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet alles meer alleen af kunt. Maar er is ook een andere kant van de medaille wanneer u medewerkers in loondienst heeft. Medewerkers in dienst zal ook inhouden meer werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een salarisadministratie bijhouden en als werkgever wordt van u verwacht dat u zekere risico’s gaat dragen.

U krijgt als werkgever ook te maken met de termen juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over de term juridisch werkgeverschap. Praten we over het functioneel werkgeverschap dan hebben we het over zaken zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en eindejaarsgesprekken voeren. Dus zaken die verband houden met de werkvloer. Wanneer we praten over het juridisch werkgeverschap, heeft dat vooral betrekking op dingen zoals administratieve, juridische en wettelijke verplichtingen die u als werkgever draagt.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk te realiseren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap spelen er andere dingen. Hierbij krijgt u risico’s te dragen die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op kunt uitoefenen. Zo bent u verplicht ziekengeld uit te keren als een personeelslid langdurig ziek is. Om deze risico’s uit de weg te gaan kunt u een payroll bedrijf inschakelen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan ondergebracht bij een payrollbedrijf en zo krijgen uw personeelsleden op tijd hun salaris.

U wilt meer weten over de voordelen van payrolling voor uw organisatie? Bent u met uw onderneming gevestigd in Lelystad of daar in de buurt, dan is het mogelijk om van verschillende payroll professionals een offerte te krijgen. In een enkele oogopslag ziet u dan bij welk payroll bedrijf u het minste moet betalen voor de beste service.

485
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
3.988
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Lelystad

Professionele payrollbedrijven in Lelystad

Wanneer u al uw medewerkers onderbrengt bij een payroll bedrijf, bent u formeel gezien geen werkgever meer. U bent dan weer gewoon honderd procent ondernemer! Uw handen vrij voor het ondernemerschap. Uw payroll partner neemt alle administratieve rompslomp voor zijn rekening, of het nu gaat om pensioenen, ziekteverzuimbegeleiding of salarissen, u heeft hier geen omkijken meer naar. U hoeft alleen maar de gewerkte uren door te geven aan het payroll bedrijf en u maakt het werkrooster voor de werknemers.

Waarschijnlijk moet u nog wennen aan het idee, u heeft de leiding over een onderneming zonder werknemers. U hoeft het uiteraard niet zo rigide door te voeren. U kunt er ook voor kiezen nieuwe werknemers bij de payroll partner onder te brengen of seizoenskrachten. In geval van de personeelsleden hoeft er niet veel te veranderen. Zij zullen dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden houden. Bij ziekte of arbeidsongeschiktheid kunnen zij terugvallen op de begeleiding van de HR-specialisten van de payroll organisatie.

Payrolling in Lelystad, wat kost het

Het tarief wordt samengesteld uit verschillende onderdelen, maar eenvoudig gezegd is het uurloon van de werknemer verhoogd met een opslag. Kosten voor het beheren van de administratie en het dekken van bepaalde risico’s zoals langdurige arbeidsongeschiktheid zitten in deze opslag. Polissen kunnen door payroll organisaties, wegens hun grootte, veel voordeliger worden geregeld dan door andere ondernemingen. U moet niet vergeten, dat dit onkosten zijn die u ook zulten moeten maken wanneer u personeel in loondienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Jason Kerklaan, regiomanager in Lelystad. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Lelystad.

Vergelijk effectief payroll professionals in Lelystad!

Onderzoek is al door ons geregeld voor uw onderneming. Zo makkelijk kan het zijn, toch? De payroll bedrijven die bij ons geregistreerd staan, zijn allen ervaren bedrijven. Het zijn specialisten met ruime ervaring in Human Resource Management. Weet u hoeveel tijd u nu besteedt aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn de kosten als we kijken naar de personeelskosten van uw onderneming? Bedenk ook eens wat u allemaal kunt doen met de vrijgekomen tijd, indien u besluit gebruik te maken van payrolling

Wilt u weten wat payrolling allemaal voor uw onderneming kan doen, en wat dat voor gunstige effecten dat op uw bedrijfsvoering kan hebben? Vraag dan eens zonder verdere verplichtingen payroll offertes aan. Via onze site kunt u snel en eenvoudig meerdere offertes opvragen bij verschillende payroll organisaties in Lelystad en in de buurt. Op die manier kunt u makkelijk vergelijken en kiezen met welk payroll bedrijf u wilt verder praten.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Lelystad te zeggen hebben!

img

Jan-Pieter Haverstreng

Zoals beloofd had Professionals Lelystad direct een geschikte Payroll gevonden. Ik ben dan ook te spreken over jullie dienst. Ik zou Professionals Lelystad dan ook echt aan iedereen aanbevelen.

img

Karlijn Nijhoff

Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van jullie. Binnen een aantal dagen had ik een fijne Payroll die volledig begreep wat ik wil!

Professionals uit andere branches in Lelystad

Let's Talk

Bij Professionals Lelystad staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier